Fanny och Johanna på besök

I fredags kom Fanny och Johanna på besök. Vi började helgen med att åka till restaurangen Mordern Toilet. En restaurang inrett med toaletter. Helt sjukt koncept på en restaurang så det måste ju bara ses!


Eftersom studiebesöket var inplanerat på lördagen fick de följa med på det med och hela lördagen försvann iväg. Men på kvällen åt vi på den japanska restaurangen som Mr Ting tog oss till för några helger sen.

Restaurangen ser inte ut att vara nånting från utsidan. Man går ner för en betongtrappa och möts av en stor plåtdörr. Stoppar man in handen i stenen öppnas portarna och man kommer in i restaurangen. Det är väldigt stilrent och trendigt, god mat och efterrätten får man i soffavdelningen.


Planen var att gå upp tidigt på söndagen men efter en sen kväll på nattklubben Luxy vaknade vi inte riktigt den tid vi tänkt oss. Men det var på med kläderna och en brunch på vägen till MRT´n (metron) och sen tog vi oss ut på landsbygden till en stad som heter Xidian. Därifrån tog vi en buss ut till en ännu mindre stad som hette Wulai. Wulai är känt för sina varma källor och vi hade blivit tipsade om ett ställe som var till för allmänheten där vi kunde bada utomhus och det skulle vara vacker utsikt över berg och över floden. Jag hade en bild av att varma källorna skulle se ut som de gör på Island och att det skulle vara fint och fräscht. Såklart är det inte så.

 

Så istället för public hotsprings gick vi till ett SPA-ställe och frågade hur mycket det kostade. För 100 kronor var fick vi ett eget rum. Där fanns en bassäng med källvatten och en med varmakällor-vatten, det fanns balkong med  utsikt över bergen och staden och vi hade ett rum med en säng och tv. Toppen på i var att vi fick en ansiktsbehandling.

3 timmar senare var vi klara och utvilade. Det blev en fika innan vi åkte vi tillbaka till stan och mötte upp Helena, Malin och Johanna för middag. Vi hittade en Sydamerikanskt ställe och vi hittade för första gången sallad på en restaurang. Bra helg med andra ord.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0